Llicències FEEC 2024

Per participar a les sortides del GEMI és obligatori disposar del carnet federatiu en la modalitat estipulada per a la sortida. Si no teniu la llicència anual, el GEMI us tramitarà, el dia de la sortida, la llicència temporal per a aquella activitat (el preu és de 5 euros).

 

Quadres de preus del carnet federatiu per al 2024:

Cal tenir en compte que les llicències A o B també són vàlides per a senderisme i excursionisme per alta muntanya (més de 2.000 m d’alçada) si no requereixen l’ús de grampons, piolet o raquetes.

Procés de sol·licitud i tramitació:

Per transferència bancària o ingrés fent constar Nom, Cognoms i tipus de  Llicència  per l’import corresponent al tipus de llicència escollida al compte del GEMI: ES84 2100 0069 0501 0101 9221, de CaixaBank, 

Un cop fet el tràmit cal informar-nos per mail a llicencies@gemi.cat indicant el tipus de llicència, qui la demana i un telèfon o mail de contacte, juntament amb el justificant de l’ingrés.

  • Llicències sub-14 i sub-17: cal fer constar el núm de la tarjeta sanitària de CatSalut si no es té el DNI.
  • Llicències familiars: per poder tramitar-les  cal que els dos progenitors estiguin federats, cal enviar un email a llicencies@gemi.cat i us direm què i com ho heu de fer.

No es tramitarà cap llicència de la que no se’n pugui verificar que s’ha fet correctament el seu ingrés.

Un cop tramitada la llicència us la podeu descarregar a l’App de la FEEC al vostre mòbil, i quan tinguem la targeta física serà enviada al vostre domicili o ens possarem en contacte per recollir la targeta física.

Recomanem la tramitació virtual, i si teniu algun dubte estem a la vostra disposició al correu electrònic llicencies@gemi.cat o al telèfon 621 185 778.

Insistim una vegada més en la necessitat de tenir les espatlles cobertes en un medi tant variable com és la muntanya, i la manera més fàcil d’aconseguir-ho és tenir la llicència federativa adequada, de la que us en podeu informar consultant la pàgina web del la federació www.feec.cat