SECCIÓ

Muntanya

Qui ha escoltat la veu de les muntanyes mai més les podrà oblidar

Proverbi tibetà

Visió

La nostra visió com a centre excursionista és apropar a tothom, grans i petits, al meravellós món de la muntanya. Volem ser un referent per a aquells que desitgin descobrir i gaudir de les seves meravelles, oferint activitats i recursos accessibles per a tots.
Amb passió i dedicació, aspirem a crear una comunitat compromesa amb la natura i el gaudi de l’entorn muntanyenc.

Valors

Els valors del GEMI comencen amb el compromís a difondre i educar respecte per la natura i a la preservació de l’entorn natural: fomentem un comportament responsable i respectuós amb el medi ambient. 

Promovem la vida a l’aire lliure, i intentem promoure la nostra passió per la muntanya i que tots els participants en les nostres activitats puguin gaudir tota la seva bellesa i diversitat.

Objectius

Gaudir de la natura: El senderisme permet connectar amb l’entorn natural, gaudir de paisatges i paratges de gran bellesa del Pirineu, o més propers.

Millorar la salut física: Caminar per la muntanya és una activitat física moderada, o no, que pot ajudar a millorar la condició cardiovascular, augmentar l’enduriment muscular, mantenir un pes saludable i millorar la resistència i flexibilitat.

Desconnectar i relaxar-se: El senderisme és una oportunitat per allunyar-se dels ritmes de vida accelerats, reduir l’estrès i relaxar-se mentalment.

Descobrir i explorar nous llocs: El senderisme permet descobrir paratges nous, explorar racons desconeguts i aprendre sobre la flora, la fauna i la geografia i el patrimoni del territori.

Fomentar la sociabilitat: Entenem el senderisme com una activitat per realitzar i compartir amb altres amb amics i companys. És una oportunitat per establir vincles i crear records compartits.

Fes-te

Soci

CLICA AQUÍ

Calendari

d’activitats

VEURE TOTES