29/03/2024

Detalls:

Nom Coordinadors: GEMI Categories Activitats , Propera activitat

Horari

Data
Hora:

48a edició de la TRAVESSA MOIÀ – FRANÇA

La travessa Moià-França és una ruta emblemàtica que es realitza des dels inicis del GEMI de forma ininterrompuda. Aquest camí tradicionalment ha estat utilitzat per al pasturatge de ramats i com a ruta d’escapada cap a França durant la guerra civil. A mitjans dels anys setanta del segle passat, un grup de moianesos va redescobrir aquest camí, i des de l’any 1976 el GEMI organitza anualment la travessa Moià-França.

DATES: 29, 30 i 31 de març (Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge de Pasqua)
INSCRIPCIÓ: Fins al dimarts 26 de març, a les 22 h
HORA I LLOC INICI Caminada: Divendres 29 a les 7:00 h de la Plaça Sant Sebastià.
HORA FINAL Caminada: Diumenge 31 a Puigcerdà s’agafa el tren fins a Vic on es recullen els participants i els portem a Moià
DISTÀNCIA i DESNIVELL 107 km /3.600 m positius, en tres etapes: ETAPA 1 Moià – Alpens 46 km/ 950 m de desnivell positiu; ETAPA 2 Alpens – Castellar de n’Hug 31 km/ 1.500 m de desnivell positiu; ETAPA 3 Castellar de n’Hug – Osseja – Puigcerdà 30 km/ 1.150 m de desnivell positiu.

PREU:
. SÒCIES: Sencera 110 €, Etapes 1 i 2 65 €, Etapes 2 i 3 85 €
. NO SÒCIES: Sencera 125 €, Etapes 1 i 2 75 €, Etapes 2 i 3 95 €
NO FEDERAT: +18 € (Assegurança)
COORDINADOR/S: Carlos Latorre
CONTACTE: GEMI
WEB DE L’ESDEVENIMENT: gemi.cat
TRACK: GEMI

ALTRES NOTES: Cal portar esmorzar i dinar del primer dia, aigua, ganyips…

La inscripció a la Moià França sencera inclou tots els àpats (menys esmorzar i dinar del primer dia), dormir, el guiatge, la furgoneta de suport i transport del material i el tren de tornada a Vic.

La inscripció a les etapes 1 i 2 inclou tots els àpats (menys esmorzar i dinar del primer dia), dormir, el guiatge i la furgoneta de suport i transport del material.

La inscripció a les etapes 2 i 3 inclou tots els àpats (menys l’esmorzar del dia), dormir, el guiatge, la furgoneta de suport i transport del material i el tren de tornada a Vic.

Qui triï l’opció de dos dies s’ha d’espavilar per anar fins al punt on siguem o tornar a casa seva i si en algun punt de la travessa decideixes que en tens prou també. La furgoneta només porta el material i fa de suport en cas d’emergència

 Clica aquí per inscriure’t