Massís Monte Rosa – Ascensió a la Piràmide Vincent (4215m)

 

Massís Monte Rosa – Ascensió a la Piràmide Vincent (4.215m)

ÀLBUM DE FOTOS (clica aquí)

Benvolgudes companyes i companys,

Us volem informar de la propera sortida que estem preparant: L’EXCURSIÓ ALS ALPS! L’ascensió a un 4000: la Piramide Vincent.

Hi estem treballant de valent però no és una sortida qualsevol. Estem lligant moltes coses per a poder-la dur a terme. Ara us expliquem en línies generals la planificació de l’excursió i us demanem que els que estigueu interessats feu la inscripció. Tot i així no serà FINS ELS PRIMERS DIES DE SETEMBRE que es decidirà si s’hi va o no i a quina zona i a quin cim dels Alps s’intenta pujar. Això dependrà principalment de la meteo i d’altres qüestions logístiques.

La idea és marxar el DISSABTE 8, ben d’hora , ben d’hora … i a la tarda pujar al refugi. El DIUMENGE 9 intentar fer cim i DILLUNS 10 tornar. Si diumenge no es pot fer cim es podria intentar el dilluns i tornar el dimarts.

El preu per persona no el sabem encara, depèn si són tres o quatre dies i el destí final, però rondaria els 300€/pax. Això inclouria : el viatge (lloguer furgos,benzina, peatges), refugis a MP, algun remuntador,…

Si esteu interessats feu la inscripció en el següent enllaç i així podrem saber el número de persones per poder acabar d’organitzar-ho:

Ara per ara no ens han demanat que fem cap bestreta amb al qual cosa no cal que pagueu res.

Recordeu també que en cas de fer-se la sortida es necessita la llicència de la FEEC modalitat D. En cas de no tenir-la o tenir una altra modalitat ja ens posarem en contacte amb vosaltres per fer l’ampliació.

Tots els interessats rebreu a principi de setembre un correu o una trucada per informar-vos de l’estat de la qüestió, així com del material que cal portar, horaris, etc. I com sempre us animem a que durant aquest mes d’agost aneu fent caminades,  sortides a muntanya, a fer desnivell, d’aquesta manera feu salut i s’incrementa les possibilitats de fer cim al 4000.

Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu o trucar al 666 7 666 18 (Joan Carles).

Salut i muntanya,

GEMI

MOIÀ