EXCURSIÓ A LA SIERRA DE GUARA o INICIACIÓ AL BARRANQUISME -DS 9 JUNY 2018-

EXCURSIÓ A LA  SIERRA DE GUARA o INICIACIÓ AL DESCENS DE BARRANCS

-DS 9 de JUNY 2018 –

ÀLBUM DE FOTOS (clica aquí)

Aquesta activitat no estava programada en la planificació 2018 però ja fa temps que volíem fer alguna sortida diferent. Després de molt pensar ja la tenim a punt i us la presentem.

Us proposem passar una llarga jornada de dissabte coneixent un indret molt diferent al nostre estimat Pirineu, però amb un encant molt especial: La Sierra de Guara i la seva joia particular, el poble d’Alquezar.

El nostre objectiu és que tothom pugui venir, amb la qual cosa hem preparat dues activitats ben diferents però molt atractives : la primera una excursió per la Sierra de Guara d’unes sis hores de durada i apte per a tothom. L’itinerari previst és Alquezar- Asque- Colongo- Las pasarelas del rio Vero – Alquezar.

La segona un descens de barrancs d’iniciació. El barranc l’escolliran els monitors en funció de les condicions del dissabte; en principi està programat fer el barranc “Formiga”.

També teniu l’opció de passar el dia visitant el poble i les seves rodalies.

Encara falten dies i és per això que estem perfilant els últims detalls, però en línies generals la planificació del dia serà la següent :

– L’horari de sortida estarà en funció si el desplaçament es fa en COTXE  o EN BUS, això dependrà de la gent que s’apunti. Més endavant informarem particularment als inscrits de l’hora de sortida.

– Parada a Barbastro per esmorzar.

– Arribada a Alquezar cap a les 8:30h del matí.

– A les 9h comencen les dues activitats: excursionisme i descens de barranc. Cal portar el dinar  ja que al migdia encara s’estaran fent les activitats.

– Arribada a Alquezar a les 15h aprox. Anem a fer un cafè.

– A les 16h visita al casc antic d’Alquezar.

– A les 17h visita guiada a la “Colegiata de Santa Maria la Mayor” d’Alquézar.

– A les 18:30 berenar-sopar al restaurant La Marmita de Guara regentat per Moianesos.

Ara ja coneixem el cost de les diferents activitats i els preus definitius són els següents:

1. Excursió per la Sierra de Guara. Preu: 45 €

Inclou: viatge, guia de l’excursió, visita guiada a la Colegiata i el sopar.

2. Iniciació al descens de barrancs. Preu: 80 €

   Inclou: viatge, tècnic titulat en barranquisme, material per a la pràctica del descens, visita guiada a la Colegiata i el sopar.

El pagament el podeu fer mitjançant transferència bancària al compte del GEMI que trobareu al formulari, indicant NOM/COGNOM i SIERRA GUARA, o ens podeu fer arribar els diners en efectiu.

MOLT IMPORTANT: ja que aquesta sortida inclou activitats que s’han de reservar (possible bus, monitors, visita guiada,… )  us agrairíem que els interessats/des féssiu la inscripció el MES AVIAT POSSIBLE  i sempre ABANS DEL DILLUNS 4 de JUNY. Gràcies.

Us hi esperem!

SALUT i MUNTANYA !!

 

GEMI