XVIIIa Cursa de muntanya «2 turons»

Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s’havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes.
Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a organitzar una cursa pels volts de St. Sebastià. En aquest cas és una Mitja Marató però per camins i corriols i s’hauran de córrer gairebé 21 Km.

Aquest any, també tindrem el premi especial iniciat l’any 2005: El «Trofeu especial Loreto» al primer/a atleta de la cursa de muntanya que passi pel control del castell. Aquest, és un premi realment especial ja que va dedicat a una persona que portava molts anys al nostre costat. Per nosaltres serà sempre part de la cursa encara que hagi canviat de camí fa més de 14 anys. Amb aquest trofeu especial li volem donar les gràcies per tot el recolzament, ajuda, suport i estimació que ens ha donat durant molts anys. Esperem que aquest trofeu sigui ben rebut.

A més a més, no us perdeu la cursa curta! i pels més petits de la casa … la cursa infantil i la cursa XXS!
La cursa de muntanya 2 turons és per a tothom!!

  • Enguany s’ha de tenir en compte que la cursa de muntanya tindrà un temps de tall a Padrisa (cap el km 17,5) en el qual els participants que passin amb més de 3 hores seran acompanyats amablement cap al poble amb cotxe.
  • També és important saber que formem part del campionat «OPEN FEEC», podeu consultar el calendari complet a www.feec.cat
Al final de la cursa i amb el número de dorsal, es farà una rifa conjuntament amb tots els participants.
JA TENIM LES INSCRIPCIONS OBERTES, CLICA AQUÍ!

Informació bàsica:
Dia: 19 de gener de 2020
Distància: 21 Km
Hora de sortida Cursa de muntanya: 09:15 del matí
Sortida: Plaça de St. Sebastià, davant de l’Ajuntament
el track de la 2 turons:
llarga
Encara queda lloc… Vinga que t’esperem!!