Serra de Queralt 19/03/22

El dissabte 19 de març, seguit dels plugims d’aquest darrers dies, un grup de 18 caminaires vàrem sortir amb els cotxes de Moià cap el Berguedà, pel camí ens vem retrobar amb un grup de 13 companys que ens esperaven per fer un cafè i tot seguit anar tots junts cap a la Font Freda, punt d’inici de la ruta, que el Quini ens havia preparat, per la Serra de Queralt.

Amb un dia una mica emboirat però sense pluja  ben aviat ens varem enfilar per un corriol que ens portaria cap la Font Calenta on després d’una breu parada, per comprovar que no era calenta, seguirem amunt fins arribar a la Collada Gran on vam esmorzar .

Tot seguit baixarem cap el càmping de la Font Freda per tornar a pujar cap el punt més elevat de la sortida (el Cap de Tartanera), on ens vàrem fer una foto de grup i gaudir d’unes boniques vistes del Berguedà. Una vegada més agafàrem un corriol que ens feia resseguir el cingle del Garret fins arribar a l’ermita de St Pere de Madrona i el Santuari de Queralt on vam aprofitar per fer una visita i gaudir d’una panoràmica de la ciutat de Berga els nostres peus. Finalment seguirem baixant arribant, puntualment, al punt d’inici.

Per acabar de rematar la sortida vam decidir anar fer un vermut on els nostres amics francesos ens varen sorprendre amb un boníssim pastís de formatge.

Gràcies a la família de la Perrine per aquest detall i al Quini per aquesta ruta amb aquests  corriols i racons tant bonics.!!!