OLLA DE NÚRIA

OLLA DE NÚRIA 2013

Aquest any estrenem equipacions del Gemi a Núria i avui som 4 corredors, en Joaquim Mayoral, Xavi Tarter, Orsini Sotorra i un servidor. Com cada any en aquesta dura prova ens toca llevar-nos ben d’hora i sortir de Moià per ser a Queralbs abans de les 7.am per agafar el cremallera.

Arribem a  Núria, agafem dorsals i ens preparem per afrontar la cursa, avui toca fer 21,5 km, 1.900 metres positius de desnivell i una mitja d’un 70 % del recorregut a 2.700 metres d’alçada que encara la fa més dura.

Sortim a les 9 a.m del matí puntualment i comencem un recorregut espléndid i preciós que primer ens porta a l’ascensió de 1.000 m + al Puigmal, Finestrelles, Nou Fonts, Nou Creus i Font Negre per acabar fent un descens de 5 km cap a Núria.

Des del primer moment ja preveiem que la humitat avui será  forta ( la nit anterior havia caigut un forta tempesta) i així és, a les primeres rampes del Puigmal es deixa notar amb força aquest fet i fa encara endurir una mica més la prova. El dia per això és radiant, espléndid, hi ha molt bon ambient i molta gent animant al llarg de tot el recorregut com va sent tradició en els últims anys. La cursa la guanya el Marc Pinsach amb tota claredat ( temps 2h 20’) seguit de l’Agustí Roc i el Nil Cardona. Finalment nosaltres quatre acabem tots sense problemes però sense haver patit un amica durant trams de la cursa:

David Liesa – 2h 57’ ( Pos 36 )

Orsini Sotorra – 3h 20’ ( Pos.106)

Joaquim Mayoral – 3h 31’ ( Pos 140 )

Xavi Tarter – 3h 45’ ( Pos 188 )

Classificacions de la cursa

http://www.unioexcursionistavic.org/cursa-muntanya/pdf/Olla_Nuria_VII_2013_Cursa_Muntanya_Resultats.pdf

Agrair també des d’aquí el suport en el Nou Fonts de la Sehere i del Ferran, i de la Mireia ( i el petit Martí) a l’arribada  a Núria. L’any que ve i tornarem i esperem ser més corredors del Gemi a Núria!!!!!!

Aquí us deixo algunes fotos de la cursa!!!!!!!!

XX