Massís del Pedraforca 360º (20/06/20)

Dissabte dia 20 de juny, per fi, després d’un llarg confinament, hem pogut fer la primera sortida de les que teníem programades per aquest any. El Sandro ens ha obsequiat amb una fantàstica volta  de 360º al massís del Pedraforca de la que n’hem pogut gaudir 36 persones.

A les 6h del matí ja estàvem a punt per sortir amb cotxes fins a Gósol, des d’allà ens hem enfilat per un corriol que serpentejava amunt, amablement, fins uns prats guarnits amb flors de tots colors i d’herba fresca i molla fent de tapís que ens han dut fins al Collell, on hem fet parada per fer un mos i gaudir d’unes fantàstiques vistes i de la companyia tant enyorada aquest temps.

Amb les piles carregades d’energia i de bon humor hem seguit la pista fins un corriolet que ens ha pujat cap al refugi Lluís Estasen, parada per fer fotos i beure una mica d’aigua.

Seguint el camí ben dibuixat que passa per sota la tartera de Saldes, pugem cap al coll de Jou pel camí dels Miners, passant per sota la paret calcària de la cara Sud del Pedraforca, per finalment retornar al punt d’inici, Gósol.

Moltes gràcies gent bonica per acompanyar-nos a gaudir de la muntanya i tots els seus paratges en aquest, tant i tant esperat, retrobament.

Salut i muntanya

Àlbum de fotos